Zwemwater + ligweide

Veenendaal mist een recreatiegebied waar je kan zwemmen en relaxen. Het dichtstbijzijnde gebied is Henschotermeer. Niet echt in de buurt. De Surfvijver zou een perfecte zwemvijver zijn. Heerlijk zwemmen en afkoelen in de zomer.

Lat: 52.0173370869427
Long: 5.5687416701207

3  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Anoniem 09-11-20 om 18:37

Idd. een gemiste kans. Gooi open die plas, kijk naar afgelopen zomer...

nu is het erg ver fietsen om ergens een duiken te kunnen nemen 

Christina 09-11-20 om 20:39

Ik vind dat de surfvijver en vooral de stroken groen erom heen daarvoor veel te klein is. Een betere plek zou een nieuwe plas bij Kwintelooijen zijn, maar dat valt onder Rhenen. De surfvijver is nu vooral een natuurgebiedje met veel watervogels, waar je even een rustig rondje kunt lopen. Als het zwemwater wordt, is het gedaan met de rust.

Lot 10-11-20 om 10:33

Echt mee eens! Zwemwater met ligweide en daaromheen stuk (natuur)speeltuin. Heerlijk in de zomer en speeltuin is het hele jaar door fijn. Behalve speeltuin de Pol, zijn er weinig grotere speelplekken en behalve het zwembad, zijn er weinig zwemplekken. 
 

Dat een plek voor hangjongeren zou worden, lijkt me niet van toepassing en dit kun je altijd als tegenargument inbrengen. Dit hangt daarnaast, lijkt mij, meer samen met bankjes. 

Zwemwater zou je inclusief een plek waar je bijv. eten kunt afhalen, gesloten kunnen houden buiten het zomerseizoen. 
 

Cookie-instellingen