Overgang van stadspark naar surfvijver

De lelijke parkeerplaats weg/opknappen, staan alleen maar mensen te hangen. Leuke overgang tussen het stadspark en de surfvijver, maak er 1 groot mooi geheel van (park/sport/recreatie/eten). Zorg ervoor dat voetgangers en fietsers vanuit beide kanten voorang hebben bij de weg, een zebrapad o.i.d zou al werken. Bomen erbij, mooi pad maken van gebied tot gebied. Vervolgens op het stadspark, zitejs, bomen, fontein, zand, speeltuin, bbq plekken, waar je in de zomer je eigen feestje kan maken. :)

Lat: 52.0200731923578
Long: 5.5665657955055

1  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
L. 12-11-20 om 12:08

Het moet een park blijven . Met extra bomen . De oude , vieze parkeerplaats met het stuk grond ernaast erbij trekken . Een doorgang naar de surfvijver is een leuk idee . 
Alle bossages kappen . ( zijn alleen maar een bron van ongure praktijken ) 

Een mooi groot park ,waar ruimte  is voor ontmoeting .Waar ruimte  is voor een spel . Dit zal meer verbinden dan een voorgekauwd evenementen terrein.

Een soort  stadstrand ( hele grote zandbak) zou hier ook goed inpassen 

 

vergunning verlenen voor een ijscoman of een foodtruck . 
 

Vergelijk mijnideeen maar met het huidige kwintelooijen . Niks geen speeltoestellen oid . Maar oud en jong vermaken zich daar prima ! 
 

succes ! 

Cookie-instellingen