Stadsstrand

Waarom maken we nu niet, aangezien het stadsstrand weg gaat, een strand van de surfvijver, in de zomer zullen heel veel mensen verkoeling zoeken, dan is dit de perfecte oplossing! Het water kan iets kleiner gemaakt worden, aangezien het wel erg groot is, en de ring eromheen voorzien van een 25/30m breed strand. Centraal een grote zwemplas, mensen kunnen zomers een hapje eten bij Hugos of zelf bbqen op de daarvoorbestemde plaatsen (of stadspark). Makkelijk bereikbaar met de parkeerplaatsen! Top!

Lat: 52.016582770647
Long: 5.56649858115494

2  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Anita 13-11-20 om 11:55

Een stadsstrand zou ideaal zijn, maar dan wel voor jong en oud, zonder harde muziek.

Evalien 25-11-20 om 16:42

Alstublieft, laat het een plek blijven waar we de rust en de stilte op kunnen zoeken bij de surfvijver. Heerlijk om daar even te wandelen of te fietsen of op een bankje naar de zonsondergang te kijken. Waar vind je in Veenendaal nog zulke rust en natuur?  Nu kunnen ouderen de rust opzoeken en jongeren wandelen en hardlopen.

Ik vraag me telkens af, wanneer stoppen ze met bouwen in Veenendaal?  Alle hoekjes worden volgebouwd met appartementen. En daar komen dan weer tig auto's bij, wat slecht is voor de luchtkwaliteit.

Laten we zuinig zijn op de weinige rustige plekjes. Dus alstublieft geen zwemrecreatie met lawaai en muziek. Wat wel mooi zou zijn, wat meer bankjes, want die zijn vaak al bezet.

 

Cookie-instellingen