Multifunctioneel Park

In het middenterrein, speelattributen met mooie grootte beelden van Floretijn Hofmans, zoals een badeend en aardvarken (zie Arnhem). Dit zal veel buitenlandse toeristen trekken! Goed voor de middenstand. Daar omheen een wielerskatebaan, fietsstrook, fitnesparcours, afgewisseld de mogelijkheden om te BBQ-en en te genieten van het park.  Leg alles aan in een groene oase van prachtige bomen en perken, afwisselend met mooie fonteinen en meanderende halfverharde paden tot aan het openlucht theater.

In het middenterrein, speelattributen met mooie grootte beelden van Floretijn Hofmans, zoals een badeend, aardvarken of speelschoen (zie Arnhem).

Dit zal veel buitenlandse toeristen trekken! Goed voor de middenstand.

Daar omheen een wielerskatebaan, fietsstrook, fitnesparcours, afgewisseld met mogelijkheden om te BBQ-en en te genieten van het park. 

Leg alles aan in een groene oase van prachtige bomen en perken, afwisselend met mooie fonteinen. Het park moet ook de mogelijkheid beiden voor horeca en voor een openluchttheater.

Succes Wiek

Lat: 52.0188865108608
Long: 5.56873440487694

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen